Lebkov & Sons Zuidas

Claude Debussylaan 130 , Amsterdam

Mr. Lebkov vindt het belangrijk om met eerlijke, lokale en pure producten te werken. Good food, homemade, home baked & finished. Read more

Mr. Lebkov vindt het belangrijk om met eerlijke, lokale en pure producten te werken. Good food, homemade, home baked & finished. 

Mr. Lebkov says: "Lebkov is just a moment away. Onze specialty coffee is afkomstig van onze koffie boer Ricardo Zelaya uit Guatemala, waar de mooiste koffie bessen groeien (Arabica, type Bourbon). Onze Lebkov koffie is van hoge kwaliteit en wordt elke week vers gebrand. Bij Lebkov vinden wij kwaliteit belangrijk, bezorgen wij een fijn moment uit en streven wij ernaar om goede service te bieden. Daarnaast hebben wij liefde voor een fijne inrichting en leuke muziek. Retail = Detail, wij hebben onze eigen Lebkov radio. Het design van Lebkov is ontworpen door Studio Akkerhuis architects vanuit Parijs. De sandwiches, homemade salads, fresh juices, homemade soups, homemade loafs en homemade cookies die wij verkopen, maken wij allemaal zelf op locatie. Daarnaast werken wij met de beste ingrediënten om onze hummus, eiersalade, tonijnsalade of pesto te bereiden, volgens het recept van Mr. Lebkov! Everything is homemade. Wij gebruiken alleen vlees (bacon, beenham, sjink en carpaccio) van biologische kwaliteit of 3* sterren beter leven, onze biologische oude kaas snijden wij zelf, net als ons brood dat elke dag vers in Lebkov wordt afgebakken. Ook onze vrije uitloop eieren van Eibaar stomen wij zelf in onze eigen oven, op locatie.Kortom, wij proberen de leukste plek te zijn, om vers en lekker te eten, in de buurt van het station en zijn omgeving. Wij zijn vroeg open voor ontbijt. Verder is er bij Lebkov gratis Wifi (free wifi). Lebkov is er ook om af te spreken, te werken of om een tijdschrift te lezen."

Geen tijd om de kantoordeuren uit te gaan? Lebkov doet ook aan gratis bezorging van sandwiches, juices, soups, sweets en salads vanaf 30 euro. 

  • Borrelcafé, Wijnbar
  • Coffee, Sandwiches, Soups, Salads, Sweets, Tea
  • AL
  • Airco, Honden toegestaan, Rolstoeltoegankelijk, Terras of binnentuin, WiFi
  • Lounge
  • American express, Cash, Maestro, Mastercard, Visa