Rosarium

Amstelpark 1, Europaboulevard, Amsterdam

Rosarium Amsterdam, stijl, persoonlijke service en kwaliteit op een unieke locatie midden in het prachtige Amstelpark. Read more

Rosarium Amsterdam, stijl, persoonlijke service en kwaliteit op een unieke locatie midden in het prachtige Amstelpark.

In de rust van het prachtige Amstelpark, gelegen aan de rand van Amsterdam, vind u Rosarium. Van een klein teamoverleg tot grote bijeenkomsten met 500 gasten; Rosarium is geschikt voor congressen, productpresentaties, vergaderingen, lunches, private diners en recepties. Bij Rosarium is geen enkel evenement -zakelijk of particulier- hetzelfde. Maak kennis met het professionele en creatieve team en u zult zien dat zij elk event een eigen verhaal laten vertellen. 

Groene omgeving
In de zalen is er dankzij de glazen buitenwanden altijd natuurlijk daglicht en een vrij uitzicht op het Amstelpark. Elke zaal heeft openslaande deuren met een privé terras. Een groene haag vormt een natuurlijke omheining voor wandelaars in het park en hierdoor is er ook buiten op het terras voldoende privacy.

Mogelijkheden: 2-500 personen
Bij Rosarium zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een klein teamoverleg tot grote bijeenkomsten van 500 gasten, door de schuifwanden zijn de ruimtes flexibel in te delen. Twee vergaderruimtes worden moeiteloos één grote conferentiezaal, maar zijn ook snel weer te scheiden in afzonderlijke ruimtes. Het is zelfs mogelijk om alle acht de Parkzalen aaneen te schakelen tot één grote U-vormige ruimte. Gasten hoeven zich zo nooit meer verloren te voelen in grote open zalen, of benauwd in een krappe ruimte. De architectuur van Rosarium schikt zich snel naar een voor u ideale situatie.

Persoonlijke aandacht
Rosarium hanteert de etiquette en stijl die past bij de (in)formele sfeer van elk evenement. Door de jarenlange ervaring in evenementen bent u bij Rosarium verzekerd van gastvrije en professionele begeleiding. Uw evenement wordt op basis van uw wensen op maat samengesteld. Voor vele terugkerende gasten is Rosarium daarom vertrouwd, en is één woord genoeg om de wensen te kennen.

Culinair
Het hart van Rosarium wordt gevormd door Parkers Winebar & Restaurant. Dit toprestaurant vormt de ideale plek om een evenement te combineren met een uitgebreid diner of aperitief. De chefs uiten hun liefde voor koken in onze heerlijke gerechten en werken met verse seizoens- en streekproducten. Of u nu aanschuift voor een snelle bite of een uitgebreid menu, het keukenteam van Rosarium zal u verrassen met hoogstaande gerechten.

Uitstekende bereikbaarheid en 500 parkeerplaatsen
Rosarium is uitstekend bereikbaar: gelegen langs de ringweg van Amsterdam, nabij de Zuidas en op 6 minuten loopafstand van de Amsterdam RAI. Er zijn meer dan 500 (betaalde) parkeerplaatsen voor de deur en in de avond en in het weekend is parkeren gratis.

De voordelen op een rijtje

  • Goed bereikbaar, nabij Ringweg A10 en openbaar vervoer
  • Uitzicht op de rozentuin, openslaande deuren & privéterras bij elke ruimte
  • Ruime parkeerfaciliteiten tegen een zeer laag tarief
  • Geschikte ruimte van 2 tot 500 personen
  • Flexibele ruimtes dankzij schakelbare zalen
  • Voorzien van alle moderne faciliteiten
  • Persoonlijke & professionele benadering
  • Culinair genieten bij Parker's restaurant & Winebar

Contact
Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van het Rosarium? Neem telefonisch of via de mail contact  op. Het informatieformulier invullen kan ook, dan neemt Rosarium contact met u op.

  • Auto, Fiets
  • Airco, Bar (na)borrelen, Garderobe, Invalidentoilet, Private dining, Rolstoeltoegankelijk, Te huur voor privé gelegenheden, Terras of binnentuin, WiFi