Werkgevers opgelet: doe ook mee aan Find your Jam!

Wil jij als werkgever de productiviteit, tevredenheid én het werkgeluk van je werknemers verhogen? Doe dan mee met jouw organisatie in de maand juni met de maand zonder spits ‘Find your Jam’ georganiseerd door Van A tot Zuidas. RAI Amsterdam, Edge, Freshfields, Amsterdam UMC en gemeente Amsterdam Zuidas doen ook mee met de actie om hun werkgevers uit de spits te krijgen!

Het is druk in het verkeer. Of mensen nu in een overvolle coupé staan of in de file, niemand wordt er blij van. Dagelijks reizen zo’n 1,1 miljoen mensen in de regio Amsterdam van en naar hun werk. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want de gemiddelde automobilist staat in en rondom onze hoofdstad gemiddeld 60 uur per jaar in de file. Ook het OV barst tijdens de hyperspits uit z’n voegen. Zo’n moeizame start heeft de hele dag gevolgen; minder concentratievermogen, meer stress en minder werkgeluk. Terwijl de oplossing zo makkelijk is. Om de spits te mijden is vaak een uurtje later naar kantoor vertrekken al genoeg.

Find your Jam
Het concept is simpel; de hele maand juni actief en met zoveel mogelijk mensen de spits mijden. Zo kan men zelf ervaren hoe fijn dat eigenlijk is. In deze maand is er op de Zuidas is van alles te doen om je andere verblijfstijden nog interessanter te maken. Van leuke sportlessen op unieke locaties, een goede film kijken op het moment dat je normaal in de file staat en goede horeca-aanbiedingen voor en na de spits, helpen je om nieuwe gewoontes aan te leren. Alle organisaties zijn van harte welkom om zich (kosteloos) bij het initiatief aan te sluiten.

Communicatiemiddelen
We willen de deelnemende bedrijven zo goed mogelijk ondersteunen, daarom hebben we een online toolkit ontwikkeld. Hier vind je kant en klare posters, social meida posts, intern bericht ter promotie en een email banner. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk! Download hier het communicatie pakket.

Wil je meedoen of heb je vragen? Neem contact op met: rinske.berg@hellozuidas.nl