Zuidas Winter Special in het WTC, ingang Zuidplein

Kom helemaal in de kerstsfeer op de Zuidas Winter Special op donderdag 21 december. We nodigen je van harte uit in de hal van het WTC Amsterdam, ingang Zuidplein. Tussen 11.30- 13.30 uur vindt daar een spectaculair optreden plaats van het ABC Gospel Choir, met kerstliedjes & feel-good black gospel songs.

Het gospelkoor bestaat uit dames van Surinaamse, Jamaicaanse, Molukse & Nederlandse afkomst. Het belooft een energiek & swingend begin van de middag te worden.
Tussen 11.30 - 13.30 uur biedt Hello Zuidas heerlijke warme chocolademelk aan en delen we kerstsokken uit.


Niet iedereen zit er warm bij deze winter. De energierekening stijgt, de temperaturen dalen. Geen geld voor een warme maaltijd en al helemaal niet voor cadeaus. We steunen daarom graag HVO-Querido. Deze zorgorganisatie is actief in Amsterdam en zet zich in voor opvang, woonbegeleiding en dagactiviteiten aan mensen die hulp nodig hebben om weer vooruit te komen. Sanne van der Leij, Projectleider StreetSmart van HVO-Querido zal aanwezig zijn om meer te vertellen over hun inzet. Mocht je iets willen doneren, dan wordt dit erg gewaardeerd.

We zien jullie graag op donderdag 21 december!