Exclusieve kaartenactie members Hello Zuidas voor The Artist Night op de KunstRAI

KunstRAI/ Art Amsterdam biedt speciaal voor members van Hello Zuidas kaarten aan voor The Artist Night op vrijdag 29 maart van 18.00-21.00 uur. Daarnaast kunnen members vanaf 19.00 uur gezellig borrelen tijdens de (besloten) netwerkborrel op het grote terras. Wil je ook gaan of meer informatie hierover? Stuur een mail naar servicepoint@hellozuidas.com

De KunstRAI / Art Amsterdam, die tot de langstlopende kunstbeurzen ter wereld behoort, beleeft in 2024 haar 39e editie. De nationale beurs richt zich op hedendaagse autonome schilder- en beeldhouwkunst, fotografie en nieuwe media. Ook is er plaats voor toegepaste kunst, design en kunsthandel met werk van na 1945.
De ruim 85 jonge en gerenommeerde galerieën presenteren hun collecties van woensdag 27 maart tot en met maandag 1 april in de RAI Amsterdam.

The Artist Night

De eerste editie van The Artist Night op vrijdag 29 maart 2024 van 18.00-21.00 uur is een unieke kans om de kunstenaars en galeriehouders van de KunstRAI te ontmoeten. Tijdens dit besloten avondprogramma kunnen genodigden onder het genot van een drankje in gesprek met de kunstenaars, die speciaal op deze avond aanwezig zullen zijn. De kunstenaars geven live performances, demonstraties en lichten hun maakproces toe.

Netwerkborrel

Op het grote terras vindt om 19.00 een (besloten) borrel plaats, waar members elkaar kunnen treffen en hun ontmoeting met de kunstenaars en hun werken kunnen bespreken.

Focus Denemarken

Elk jaar nodigt de KunstRAI galerieën uit een specifiek land uit om zich gezamenlijk op de beurs te presenteren. Na de interessante presentaties uit Berlijn, Antwerpen, Barcelona, Japan en Marokko zijn het volgend jaar galerieën uit Denemarken die het Nederlandse publiek gaan verassen.

Programma

17:30 Inloop
18:00 Opening The Artist Night
19.00-20.30 Borrel op grote terras (besloten)
21:00 Sluiting beurs

Voor meer informatie kijk op www.kunstrai.nl

Foto's: Almicheal Fraay